Διοικητική Δομή ΠΜΣ

Η διοικητική δομή του ΠΜΣ προβλέπεται από την κείμενη νομοθεσία και τον Οργανισμό του Πολυτεχνείου Κρήτης.

Το ΠΜΣ «Περιβαλλοντική Μηχανική» συντονίζεται από τη Γενική Συνέλευση Ειδικής Σύνθεσης (ΓΣΕΣ) της Σχολής, τον Κοσμήτορα, τη Διοικούσα Επιτροπή και τον Διευθυντή Μεταπτυχιακών Σπουδών.

 

Γενική Συνέλευση Ειδικής Σύνθεσης (ΓΣΕΣ) της Σχολής

Μέλη της ΓΣΕΣ είναι όλα τα μέλη ΔΕΠ της Σχολής και δύο (2) εκπρόσωποι μεταπτυχιακών φοιτητών.

Η λήψη αποφάσεων γίνεται από τη Γενική Συνέλευση Ειδικής Σύνθεσης της Σχολής Μηχανικών Περιβάλλοντος. Η ΓΣΕΣ είναι αρμόδια για τον ορισμό των τριμελών συμβουλευτικών επιτροπών για ΜΔΕ όπως και των τριμελών συμβουλευτικών επιτροπών και των επταμελών επιτροπών για το Διδακτορικό Δίπλωμα, τις ανακηρύξεις κατόχων ΜΔΕ και ΔΔ, καθώς και για κάθε άλλο θέμα που προβλέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία.

 

Κοσμήτορας της Σχολής

Τη ΓΣΕΣ προεδρεύει ο Κοσμήτορας της Σχολής ΜΗΠΕΡ, Καθηγητής Γεώργιος Καρατζάς. Χρέη Αναπληρωτή Κοσμήτορα εκτελεί ο Καθηγητής Μιχάλης Λαζαρίδης.

 

Διευθυντής Μεταπτυχιακών Σπουδών

Ο Καθηγητής Θεοχάρης Τσούτσος είναι Διευθυντής Μεταπτυχιακών Σπουδών και προεδρεύει της Διοικούσας Επιτροπής του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών.

 

Διοικούσα Επιτροπή Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών

Μέλη της Διοικούσας Επιτροπής είναι οι Καθηγητές Ευάγγελος Διαμαντόπουλος και Κωνσταντίνος Χρυσικόπουλος και ένας (1) Εκπρόσωπος Συλλόγου Μεταπτυχιακών Φοιτητών.

 

Συντονιστές Μεταπτυχιακών Σπουδών ανά Κατεύθυνση

Συντονιστές σπουδών ανά κατεύθυνση του ΠΜΣ είναι:

Κατεύθυνση 1: Υδατικοί Πόροι και Κλιματική Αλλαγή (ΥΔΠ): Καθηγητής Κ. Χρυσικόπουλος

Κατεύθυνση 2: Επεξεργασία Νερού και Υγρών Αποβλήτων (ΕΝΑΠ): Καθηγητής Ε. Διαμαντόπουλος

Κατεύθυνση 3: Περιβαλλοντική Διαχείριση, Βιώσιμη Ενέργεια & Κλιματική Αλλαγή (ΒΕΚΑ): Καθηγητής Θ. Τσούτσος

 

Τελευταία Ενημέρωση στις 20-10-2015 11:46

 

Πληροφορίες: Γραμματεία ΜΗΠΕΡ - Τηλ.: +30 28210 37781, +30 28210 37788, fax: +30 28210 37846, +30 28210 37858, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.